A váll, a kar, a nyak, a láb ha fáj… – meddig még?

A váll, a kar, a nyak, a láb ha fáj… – meddig még?

A napi aktív életet gátló fájdalmak, – hogyan lesz ezeknek vége?

A fájdalmak nélkül is élhetnél, miért halogatod?

Vedd kezedbe saját állapotod irányítását, hogy fordíts a dolgok menetén!

Olvasd el, hogyan!

Ami a munkával érkezik

Túl a negyvenen mindennapi fájdalmakkal élünk, s a helyzet csak romlik. Lehetséges, hogy egyelőre még csak a vállad áll be, amikor figyelmedet a napi munkára fókuszálod, vagy éppen a fizikai munka miatt fájdul meg valamelyik testrészed. Talán bizonyos idő múlva elmúlik, hogy aztán újra jelentkezzen egy másik megterhelő nap után.

Pedig milyen jó lenne megszabadulni ezektől a fájdalmaktól, amelyek nem csak kellemetlenek, de tönkreteszik az egész napot! Egy jól előkészített, személyre szabott, lágy terápia képes visszaadni aktivitásodat, visszaállítani a fajdalom nélküli egészséget, hogy újra erőd teljében légy képes teljesíteni a munkádban vagy otthon.

Ehhez előbb egy állapotfelmérés szükséges, ami megalapozza a személyre szabott kezelést.

Ami a korral érkezik

A kor előrehaladtával azonban egyre másra érkeznek olyan fájdalmak a napi törődés következtében, amelyek nehezen, vagy egyáltalán nem múlnak el. Mire pedig megeszed kenyered javát, tele vagy görcsökkel, elváltozásokkal. Ezek aztán képesek végleg elvenni a mozgékonyságot, egyre nehezebb járni, mozogni.

Milyen jó lenne pedig aktívan élni, nem szorulni segítségre! Eljárni közös programokra a barátokkal vagy a családdal, jönni, menni, fájdalmak nélkül élni a mindennapokat. Ha így lenne, a fájdalom nem akadályozna, hogy meglátogasd a fiatalokat, játsz az unokáiddal és valódi aktív napokat megléni. Végül is megérdemled, nem?

Egy lágy kezelés képes visszaadni a mozgás szabadságát, amit a fájdalom elvesz tőled. Ehhez egy állapotfelmérés szükséges, ami a sikeres terápia alapjául szolgál. Adj ennek egy esélyt!

Fájdalmak, amelyektől megszabadulhatsz!

Nyakfájás?

Ha például korábban évekig rossz tartásban kellett dolgoznod, vagy egyszerűen csak nem figyeltél oda, jó eséllyel megfájdulhat a nyakad. A sok üléstől a deréktájék mellső izmai elgyengülnek és befeszülnek. A gyenge tartóképesség miatt az egész felső test előre dől. Ahhoz, hogy ezt az előre dőlést a szervezet ellensúlyozni tudja a nyakizmokat veti be, amelyek folyamatosan dolgoznak a kompenzáció miatt, végül kifáradnak és kialakul a fájdalom.

A sok számítógép előtti üléstől, banyapúp is kialakul. A nyak legalsó csigolyája kiemelkedik a test síkjából és védekezésként kötőszövetet növeszt a csigolya köré. A terület nagyon feszült és fájdalmas.

A nyakfájdalmat előidézheti még a légkondícionáló berendezés, idegbecsípődés, rándulás. De nem lehet kihagyni a lelki okokat, a stressz szövődményeit vagy egyéb anatómiai elváltozásokat, mint például a nyaki csigolyák meszesedése, porckorongsérv, vagy ízületi gyulladás.

Azt kell mondjam, hogy ezek nem múlnak el csak úgy maguktól. Javaslom, hogy minél előbb tégy azért, hogy megváltozzon a helyzet.

Meddig szenvedsz még ilyen-olyan fájdalmaktól várva, hogy jobbra forduljon a dolog? Lásd be, ha eddig nem volt változás, akkor lépned kell!

Deréktáji fájdalmak

Krónikusan jelentkező derékproblémák terhelés hatására fokozódnak, a gerinc mellett nyomásérzékenység alakul ki és a kisugárzó fájdalom a csípőlapátokon keresztül akár a comb alsó részéig is eljut. A derékfájás hátterében számos egyéb elváltozás, betegség állhat, így Bechterew-kór, Scheuermann-kór, tumor, gyulladás, de lehet belgyógyászati probléma is. Emellett a csípőízület elváltozásai is okozhatnak deréktáji fájdalmat.

Szerepet játszhat ezeken kívül a sok autóvezetés, helytelen sport, vagy túl kevés mozgás, alacsony szintű folyadékfogyasztás, nem jó minőségű fekhely, korábbi sérülések maradványai, szülés utáni problémák és még sorolhatnánk.

A leggyakrabban jelentkező betegség a lumbágó, a közönséges derékfájás. Ebben az esetben nincs idegrendszeri probléma, mint a porckorongsérvnél. Igen heves, minden mozdulatra kínzó fájdalom jelentkezik. Jellemző rá, hogy álló helyzetben az érintett kényszerhelyzetet vesz fel, hogy fájdalmait csökkentse, ezért mozgása jelentősen beszűkül.

Az isiász testünk leghosszabb idegének az ülőidegnek gyulladással járó problémája. Az ülőideg gyulladását jelző zsibbadás, érzéketlenség, különböző erősségű és jellegű (éles, hasító vagy tompa, lassan fokozódó) fájdalom a fartájtól a lábujjakig terjedhet, jellemzően a beteg által jól meghatározható területen.

Szeretnél ezektől megszabadulni?

A fájdalmak nélküli nyugodt, aktív élet elérhető számodra is! Egy gyors döntéssel megteheted az első lépést annak érdekében, hogy végre elfelejtsd a fájdalmakat!

Az állapotfelmérés pont azért van, hogy megbeszéljük meglévő fájdalmad okait, és személyre szabott kezelési terv szülessen. Ha követed a megbeszélteket, hamarosan új életet kezdhetsz a fájdalmaktól megszabadulva!

Hozz döntést, és élvezd az életet!

Tégy elhatározást!

Hozz egy gyors döntést, kérd a természetgyógyász segítségét! Ha nem lépsz, nyilván nem várhatsz mást a holnaptól, mint ami tegnap történt. Pedig az esetek túlnyomó többségében van segítség a bajodra, még akkor is, ha a az orvosok korábban mást mondtak.

A természetgyógyász évezredek gyógyászati tapasztalataival dolgozik, amelyeket a modern orvostudomány gyakorta nem is alkalmaz. Mégis működnek. Az esély Neked is adott a jobb közérzethez, az aktív, fájdalmak nélküli boldog élethez! Ragadd meg ezt az esélyt!

Az állapotfelmérés díja

A konzultáció alkalmával megbeszélem veled a problémák kialakulásának okait és a további lépéseket, lehetőségeket. Majd elvégzek egy relaxáló kezelést, ezzel előkészítem tested a terápia további folyamataira. Az állapotfelmérés után nincs kötelezettséged a további kezeléseket illetően. A folytatásról Te döntesz!

A vizsgálat díja 10000.- Ft

Nincs kockázatod!

A vizsgálat közben közérzeted csorbul, vagy a kétségeid támadnak, nyugodtan kérd vissza a vizsgálat díját!

Egy gyors döntéssel megteheted az első lépést annak érdekében, hogy végre elfelejtsd a fájdalmakat!

Az állapotfelmérés pont azért van, hogy megbeszéljük meglévő fájdalmad okait,
és személyre szabott kezelési terv szülessen. Ha követed a megbeszélteket,
hamarosan új életet kezdhetsz a fájdalmaktól megszabadulva!

bowen kezelés, alternatív mozgásterápiák, Détári Anikó, Détári Anikó természetgyógyász

Természetgyógyászként pont azon dolgozom, hogy elhagyd mindennapi fájdalmaidat.

A testieket és a lelkieket egyaránt! Segítek az embereknek fájdalmak nélkül élni, esetenként ez felér egy újjászületéssel! Számos esetben segítettem már olyan betegeken, akinek a hagyományos orvoslás nem tudott gyógyulást hozni.

A sikernek csak egyetlen titka van!

Nem csupán a betegséggel, vagy az elváltozásokkal törődöm. Nem injekciót adok, nem tüneti kezelést alkalmazok, hanem a betegség okait tárom fel. Az okok megszűnésével pedig a fájdalmak is megszűnnek. S ez kiválóan működik Nálad is.

Így írta le élményét egy korábbi páciens

“A kezelések után már közvetlenül lehet érezni bizonyos hatásokat: nyugalom, fáradság megszűnése, fájdalom csillapodása. Persze – gondolom én – mindenkire másképp hat a terápia, de biztosan állíthatom, hogy számomra a csodás élmény mellett, a testre és lélekre gyakorolt hatás meggyőző volt. Egyértelműen javulás állt be a kezelt területeken, illetve az egész testre pozitívan ható kezelésben volt részem.” – Lilla

Ez lehet az első lépésed! Tedd meg most!

Természetgyógyászként azt mondhatom, hogy az a leggyorsabb és leginkább hatásos módja, hogy fájdalmak és stresszmentes életet kezdj, hogy eljössz hozzám, s megvizsgáljuk problémáid gyökereit. Amint ezekkel tisztába jössz, személyre szabott kezelésekkel segítek elérni a javulást. A továbblépésről természetesen Te döntesz, semmi sem kötelező! Azonban, ha nem teszel semmit, a továbbiakban is csak azt várhatod, ami eddig történt. Ezért javaslom, hogy tedd meg az első lépést saját érdekedben, a jobb életért.

Nem veszíthetsz semmit!

Igen, van garancia is!

Vajon mit garantálhat a természetgyógyász? Elsősorban javulást ígérhetek, bizonyosan állíthatom, ha képes vagy tenni magadért, a dolgok meg fognak változni! Nem kell tartanod attól sem, hogy nem a megfelelő kezelést kapod, vagy nem megfelelő kiszolgálást. Ha bármilyen szempontból nem tetszik, amit látsz, hallasz, tapasztalsz, egyszerűen kérd vissza a kezelés díját!

Ezekkel a garanciák biztosítják elégedettségedet:

Fájdalommentes

A vizsgálat fájdalommentes, nincs szándékomban fájdalmat okozni Neked. Amennyiben mégis kellemetlen érzéseid vannak, kérd vissza a vizsgálat díját!

Szakmai garancia

Az elhangzó tanácsok, javaslatok szakmai alapokon, bizonyított eljárásokon alapulnak. Ha mégis kétségeid vannak, kérd vissza a vizsgálat díját!

Optimizmus garancia

A vizsgálat megnyugtató eredménnyel, optimista érzésekkel kell, hogy záródjon. Ha mégsem így érzed, kérd vissza a vizsgálat díját!

Az állapotfelmérés megnyugtató kezdő lépést jelent ahhoz, hogy fájdalmaid elmúljanak, fellélegezz és új lendületet végy a mindennapokban. Már az első alkalommal érezhető javulást érzékelhetsz, optimistán, megnövekedett önbizalommal kezdheted meg új életedet a fájdalmak és a stressz nélkül. Hát nem jobb így élni?

Itt kérj időpontot!

Az alábbi űrlap segítségével bátran jelentkezhetsz állapotfelmérésemre. Jelöld meg, neked milyen időpont lenne megfelelő! Nem ígérhetem, hogy az általad megjelölt időpont éppen szabad nálam, de ha mégis, akkor visszaigazolom. Alternatívaként pedig közeli időpontokat ajánlok számodra!

reCAPTCHA is required.